tisdag

Trött så trött.. ändå gick jag upp kl. 09 men men så blir det väl när man inte somna fören 02. ikväll blir det sängen tidigt,ska upp 06 imon och på torsdag då det ska jobbas och slitas,kommer va helt slut imon efter jobbet det kan jag lova er,men ingen rast och ingen vila för efter jobbet bär det av till alinge för att inhandla det allra sista till julafton.

hmm undra va som händer idag? känner för lite besök eller så..? orka bara gå runt här hemma,hmm finns ju miljontals grejer att göra men det är såååå tråkigt.. nepp nu ska det underhållas barn sen får vi se va som händer..









underbara reklam..!


blogg torka

jaha.. hmm det va ju ett tag sen man satt här och skrev av sig,hmm man kanske skulle ta och bättra sig på det kanske?

som ni vet har vi flyttat och haft massor att göra men men så e det ibland,sen har jag bara inte haft ork till att sitta här och skriva.
Snart är det iaf jul och allt,känns som om att vi har massa kvar att göra och så är väl fallet.. står i valet och kvalet om att skaffa en julgran.. hmm hmm hmm?!

Finns så mycke att berätta sen sist jag skrev men orkar inte,får kanske ta det pö om pö..?
På nyår blir det till att vara barnlediga iaf,vi ska fira här hemma med kära vänner:) ska bli mycket trevlig och hoppas på en super trevlig kväll. (ska nana länge på dan så jag inte deckar av allt förtidigt)

slänger upp två videos på puffen med som spelades in igår av boo :)






det är bara till att luta er tillbaka och njuta av min lille pajas :)






Nepp nu ska jag dricka lite cola och kanske ta mig ett fotbad :)



Ska försöka skriva mer imon.. tack å hej <3







RSS 2.0